Hajós temetés

Hajós temetés a Dunán, Balatonon és a Tiszán.

Hajós temetés teljes körű ügyintézéssel a Dunán:
bruttó 105.640 Ft-tól
Hamvasztással együtt: 165.540 Ft-tól

* * *

TEKINTSE MEG TELJES KÖRŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT ÚJ, HAJÓS TEMETKEZÉSI PORTÁLUNKON
KEDVEZMÉNYES ÁRAKKAL, HAJÓKKAL!

>>> ITT <<<
www.hajostemetes.com

 

A hajós temetés az egyik legmodernebb, leginkább a gyászoló család igényeihez igazodó, időjárástól független temetkezési forma. Több, szépen felújított hajó áll rendelkezésre egész éven át, akár hétvégi szertartás lebonyolítására is. A hamvak törvényi előírásokban foglaltaknak megfelelő vízre helyezéséről, az engedélyek beszerzéséről természetesen mi gondoskodunk.

A hajós temetés menete:

A környezetbarát, lebomló urnát a hajón ravatalozzák fel. A búcsúztatás is itt zajlik egyházi, vagy polgári szertartás keretében, melyhez alkalomhoz illő háttérzenét biztosítunk. Lehetőség nyílik arra is, hogy családtagok, barátok mondjanak beszédet, vagy igény szerint segítséget nyújtunk egyéni elképzelések megvalósításához is, melyhez a hangosítást biztosítjuk.
A hamvakat a személyzet egy tagja környezetbarát urnában, az élő virágból készült ravataldíszekkel együtt helyezi vízre, miközben a családtagok 1-1 szál virág vízbe dobásával vesznek végső búcsút az elhunyttól. Lehetőség van arra is, hogy a hamvak vízre helyezésekor az elhunyt kedvenc zenéje, nótája, vagy az alkalomhoz illő más zeneszám szólaljon meg.

A szertartás méltó lezárásaként megszólal a lélekharang, majd – ha a család kéri – harsonás fújja el az “Il silenzio”-t. Gyakorlott fotós, videós közreműködésével lehetőség van az esemény megörökítésére.

>>> TOVÁBBI RÉSZLETEK A HAJÓS BÚCSÚZTATÁS MENETÉRŐL ITT <<<

A professzionális vendéglátásra is alkalmas hajók alkalmasak színvonalas halotti tor lebonyolítására is.

Ügyfeleink számára kedvezményes áron tudunk hajós temetést biztosítani akkor is, ha a hamvasztás már korábban megtörtént. Hamvasztás megrendeléséhez olvassa el kedvezményes ajánlatunkat:

>>> IDE KATTINTVA <<<

 

 

Hajós temetés a Dunán – videó

A hajós temetéshez környezetbarát, lebomló urnákat használunk. Elsősorban a vízi temetéshez kifejlesztett, több színben kapható, ún. “szórópárnát” javasoljuk, mely néhány percig a virágokkal együtt úszik, majd méltóságteljesen a mélybe merül. A klasszikus urna formához ragaszkodók számára amfora alakú, vagy homokból, sóból készült speciális urnáinkat ajánljuk, melyek azonnal elmerülnek, majd a meder alján néhány órán belül feloldódnak, lebomlanak.

>>> RÉSZLETES LEÍRÁS A LEBOMLÓ ÖKO URNÁKRÓL ITT <<<

Irodánkban valamennyi urna típushoz megrendelhetik a lebomló anyagokból összeállított urnadíszeket, koszorúkat a ravatalra.


 

 

Kagyló alakú lebomló, hamvak vízi temetéséhez (folyóba, tengerbe, tóba) használható urna működéséről szóló videó.

 

 

A szórópárna működését bemutató videó: hamvak szórása vízpartról. A lebomló urna hajós temetések lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

HAJÓS TEMETKEZÉSI KÖZPONT
Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34.
Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitvatartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

 

Árajánlat, díjmentes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu

* * *

TEKINTSE MEG TELJES KÖRŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT HAJÓS TEMETKEZÉSI PORTÁLUNKON!
www.hajostemetes.com

>>> ITT <<<

(20) 595 657