Hamvak szórása

Hamvak szórása természetben, temetőben, templomban, elhelyezés otthon

Hamvasztást követően Ön több lehetőség közül választhat a hamvak további sorsával kapcsolatban:

Kérheti a hamvak kiadását irodánkban ravatalozás nélkül, vagy exkluzív kegyeleti rendezvény termünkben történő ravatalozást követően. Igény szerint a hamvakat otthonába szállítjuk.

Ebben az esetben is fontos, hogy a hamvakat kegyelettel kezeljék és a hátra maradottak méltó módon búcsúztassák el az elhunytat, akár csak egy szűk körű, családias, otthoni búcsú szertartás keretében. A gondoskodás nem feltétlenül pénzkérdés: szívesen segítünk Önnek személyre szabott, pénztárca kímélő, mégis szép, valamennyi résztvevő számára emlékezetes, megnyugvást hozó búcsú ceremónia kidolgozásában és ha igényli, megszervezésében is.

Hamvak elhelyezése kápolnában, templomi osszáriumban: 30.000 Ft-tól.

Hamvak szórása budapesti kápolnában egyházi, vagy polgári szertartással együtt 40.000 Ft (este és hétvégén is, akár a megrendelést követő 3 munkanapon belül!)

 

Hamvasztás és hamvak szórása temetői szóró parcellában összesen: bruttó 149.900 Ft-tól (temetőtől, évszaktól függően)

Ez a különösen szép temetkezési forma nem minden évszakban és nem is minden temetőben egyformán érhető el Budapesten. Aki ragaszkodik a temetői szórásos temetéshez, akár azt is megteheti, hogy a hamvakat haza viszi, vagy időszakos tárolását kéri, majd későbbi időpontban tartja a búcsú szertartást.

Fontos változás, hogy 2016. április 27-től a Fiumei Úti Sírkert üzemeltetését a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) végzi, emiatt a szórásos, urnás és koporsós temetések esetében is bonyolultabbá vált az ügyintézés. Cégünk a NÖRI regisztrált, hivatalos partnere, így készséggel állunk rendelkezésére a teljes körű ügyintézésben. Akkor is igyekszünk segíteni, ha a temetőben azt mondták, hogy az elhunyt nem helyezhető el a Fiumei úti Sírkertben. Irodánk felkészült személyzettel és szakmai háttérrel áll a gyászoló családok rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat! További részletek: >>> ITT <<<

 

Hamvak szórása, elhelyezése különleges, temetőn kívüli ceremóniák keretében, a természetben – 79.900 Ft-tól (hamvasztással, környezetbarát urnával együtt)

  • Folyóba, tóba történő szórás (Dunai hajóról történő szórás, partról történő szórás környezetbarát kellékekkel)
  • Levegőből történő hamvak szórása (hőlégballonról, motoros sárkányrepülőről, repülőgépről)
  • Hamvak kiadása speciális bio urnában: a BIOS URNA környezetbarát, biológiai úton lebomló urna,  mely egy  fa magját tartalmazza speciális, csírázást elősegítő közegben. Ha az elhunyt hamvait ebben helyezik el,  az urna földbeültetése után a mag a hamvakon hajt ki és fejlődik fává, így állítva méltó és élő emléket az elhunytnak. Szerettünk halála után egy új élet útján tér vissza a természetbe.A kialakításnak köszönhetően a mag a felső kapszulából csírázik ki, a hamvaktól elkülönítve.  Amikor az urna elkezd lebomlani a mag gyökerei már elég erősek ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek a hamvakkal. A lebomlással az egész urna a föld részévé válik.

 

Ügyfeleink számára kedvezményes áron tudunk helyszínt biztosítani a búcsú szertartáshoz exkluzív kegyeleti rendezvény termünkben, hogy az egész család méltó módon emlékezhessen meg az elhunytról akkor is, ha a hamvak nem temetőben lesznek lehelyezve.

>>> LÉLEKHAJÓ KEGYELETI RENDEZVÉNYTEREM <<<

>>> KEDVEZMÉNYEK <<<

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34. Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitvatartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Árajánlat, díjmenetes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu