Hamvak szórása – árak

A hamvasztás, hamvak szórása, valamint az urnás temetések specialistájaként teljes körű szolgáltatást nyújtunk elhunyt szerettük temetésével kapcsolatban. Hamvasztási szolgáltatás csomagjainkat – temetkezési szolgáltatók körében egyedülálló módon – úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a számára legkedvezőbb szolgáltatást és árat választhassa.

Kérdezzen bátran, kérjen ajánlatot személyesen, telefonon, vagy online, ingyenes kegyeleti tanácsadással állunk rendelkezésére bármilyen temetkezéssel kapcsolatos kérdésben!

Hamvasztási csomagjainkról bővebben >>> ITT <<< itt tájékozódhat.

Hamvasztás ára teljes körű ügyintézéssel, kerámia urnával, urna terítővel: bruttó 59.900 Ft.
Kedvezményes hamvasztási ajánlatunkat >>> ITT <<< érheti el.

További kedvezményeinkről  >>> ITT <<< olvashat bővebben.

Hamvak szórására kialakított speciális eszközeinket (pl. szóróhenger, szórópárna, BIOS urna) irodánkban vásárolhatja meg.

* * *

A hamvak kegyeleti szempontoknak megfelelő, méltó elhelyezésében is segítséget nyújtunk. Temetői, természetben történő, hajós, vagy templomi szóráshoz vegye igénybe ingyenes kegyeleti tanácsadásunkat telefonon, vagy személyesen irodánkban. Szeretett hozzátartozója hamvainak búcsúztatásához igény szerint temetői ravatalozóban, vagy budapesti exkluzív kegyeleti rendezvény termünkben elérhető áron biztosítunk méltó körülményeket függetlenül attól, hogy ravatalozást követően az urnát haza vagy vidékre viszik, a hamvakat temetőben helyezik el, vagy esetleg a természetben szórják szét.

Budapesti kápolnákban, templomokban egyházi, vagy polgári szertartás keretében biztosítjuk a hamvak örök időkre szóló elhelyezését bruttó 40.000 Ft-tól, búcsúztatással együtt.

 • Hamvasztás Budapest egyetlen, modern, közelmúltban megnyitott krematóriumában (sok céggel ellentétben, mi nem szállítjuk vidékre az elhunytakat), ravatalozás a Lélekhajó kegyeleti teremben: bruttó 94.900 Ft-tól (időponttól függően)
 • Templomi szórás, hamvak osszáriumban való elhelyezése Budapesten több helyszínen, vallástól függetlenül, nem hívők számára is: bruttó 30.000 Ft-tól
 • Hamvak szórása kápolnában, egyházi vagy polgári búcsúztatással együtt: 40.000 Ft
 • Dunai hajós temetés hamvasztással együtt környezetbarát, lebomló urnával Budapesten bruttó 185.540 Ft-tól (hajó méretétől és időponttól függően). Vidéki helyszínen zajló megemlékezésekhez kérje egyedi árajánlatunkat.
  Amennyiben a hamvasztás már megtörtént, a hajós temetés ára: 105.640 Ft-tól.
 • Balatoni hajós búcsúztatás 85.000 Ft-tól (helyszíntől, időponttól, hajó mérettől függően)
 • Vízi temetés polgári búcsúztató közreműködésével Budapesten: bruttó 25.000 Ft, vidéken egyedi árajánlat alapján 

Hamvak levegőből történő szórása:

 • Motoros sárkányrepülőről, virágszirmokkal, igény szerint 1 kísérővel: bruttó 107.500 Ft-tól
 • Hőlégballonról, akár családtagok kíséretével: bruttó 165.000 Ft-tól
 • Repülőgépről bruttó 135.000 Ft-tól Budapesten, Pest megyében és az ország más tájain is.
 • Temetői szórás Budapesten, hamvasztással együtt: 149.900 Ft-tól
  Az árak a hamvasztáson kívül magukba foglalják a hamvak szórásra előkészítésének díját, a szállítást és valamennyi temetői költséget is, így egyéb fizetendő tételekre már nem kell számítani a polgári búcsúztató, illetve a pap tiszteletdíján felül. Az időpont egyeztetés a temetővel Önökkel közösen, megrendeléskor történik.
 • Fiumei úti temető szóró parcellájában egész évben
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fiumei úti Sírkert üzemeltetője már nem a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt., hanem a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI), így az ügyintézés bonyolultabbá vált. Cégünk a NÖRI hivatalos, regisztrált temetkezési partnere. Abban az esetben is igyekszünk segíteni, ha a temetőben azt mondták, hogy valami miatt az elhunyt nem helyezhető el ott. (Kérje árajánlatunkat!) További részletek   >>> IDE <<< kattintva
 • Csömöri Sírkertben egész évben
 • Óbudai temető szóró parcellájában tavasztól őszig
 • Új köztemető szóró parcellájában egész évben

Szeretettel várjuk barátságos hangulatú irodánkban.

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34. Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitvatartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Árajánlat, díjmenetes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu