Hamvak templomi szórása

A temetőkben végzett szóráshoz hasonlóan egyre több helyen van lehetőség Budapesten a hamvak templomi szórására ún. osszáriumokban is. Az osszárium az altemplomban biztosítja a hamvak őrzését, ahová a búcsú szertartást követően, víz hozzáadása nélkül kerülnek. A vizes szórási szertartással ellentétben így a hamvak nem kerülhetnek méltatlan helyre (pl. csatorna) és a hozzátartozók nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak, szórás közben a hamvakat sem fújhatja rájuk a szél.

Katolikus és református templomokban – felekezeti hovatartozástól függetlenül – biztosítunk szórási lehetőséget 50.000 Ft-tól. A szertartást celebrálhatja pap, vagy polgári búcsúztató a családdal előzetesen egyeztetve.

Budapesti kápolnában egyházi, vagy polgári búcsúztatással együtt bruttó 40.000 Ft-ért biztosítjuk a hamvak végleges, méltó körülmények között történő elhelyezését, templomi szórását, amennyiben a hamvasztást is nálunk rendelik meg. Amennyiben csak a szórásos elhelyezést kérik búcsúztatás nélkül: 30.000 Ft. A szertartásra akár a hamvasztás megrendelését követő 3 munkanapon belül sor kerülhet!

>>> KEDVEZMÉNYES HAMVASZTÁSI AJÁNLAT <<<

 

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34. Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitvatartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Árajánlat, díjmenetes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu