Hamvasztás menete, ára, kedvezményes hamvasztási csomagok

Hamvasztás menete, ára, folyamata, kedvezményes hamvasztási csomagok

Hamvasztás menete, hamvasztási csomagok urnával, kedvező áron:
bruttó 59.900 Ft-tól. (Az urna hamvak szórása esetén, igény szerint elhagyható)

Az István Kórházban és a Merényi Kórházban történt haláleset esetében extra kedvezményes ár: nettó 39.290 Ft (bruttó 49.900 Ft)


Budapesten kívül fekvő elhunytak esetében kérje kedvezményes ajánlatunkat
>>> ITT <<<
!
Telefon: 06 20 595-6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Napjainkban – különösen Budapesten – egyre többen választják a hamvasztásos temetkezési formát. Sokakat azonban szorongással tölt el, hogy hogyan is zajlik ez az egész. Vajon tisztességes körülmények között szállítják majd? Egyedül hamvasztják? Méltó módon? Jól bánnak vele? Biztos az ő hamvait kapjuk vissza? Számtalan kérdés merülhet fel.

Mindig a legnagyobb körültekintéssel, a kegyeleti szempontok maximális figyelembe vételével járunk el a hamvasztás ügyintézése és lebonyolítása során mi és gondosan megválasztott munkatársaink, alvállalkozóink is. A szállítást, hamvasztást végző, elhivatott kollégáink modern és higiénikus környezetben végzik felelősségteljes munkájukat, tisztelettel bánnak az elhunytakkal. Nyugodtan ránk bízhatja szerettét, nincs miért aggódnia.
De fontos számunkra, hogy – amennyiben szükségét érzi -, erről Ön is meggyőződhessen, hogy szorongás és felesleges aggodalom nélkül vehessen búcsút attól, akit szeret. Amennyiben igényli, a hamvasztás folyamatának valamennyi részletével kapcsolatban felvilágosítást nyújtunk. Pontosan nyomon követhető, hogy elhunyt szerettükkel mikor, hol, mi történik. Igény szerint saját szemével győződhet meg arról is, hogy valóban ő és valóban egyedül lesz elhamvasztva.

Hamvasztási szolgáltatás csomagjainkat – temetkezési szolgáltatók körében egyedülálló módon – úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a számára legkedvezőbb megoldást és szolgáltatást választhassa. Természetesen van lehetőség a szolgáltatás csomagok kombinációjára is, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

Irodákban választhatja ki az Önnek tetsző kellékeket (urna, urnatakaró, stb.), dönthet a hamvasztás módjáról, egyéb kapcsolódó szolgáltatásokról, a búcsú szertartás menetéről, a hamvak elhelyezésének, szórásának módjáról is.

Igény szerint, a hamvasztást követően kedvezményes áron vehetik igénybe exkluzív kegyeleti termünket, hogy elhunyt szerettük hamvait felravatalozva búcsúzási lehetőséget biztosíthassanak a család valamennyi tagja, a barátok, ismerősök számára is. De ha még a hamvasztás előtt szeretne végső búcsút venni az elhunyttól, annak sincs akadálya: a krematórium exkluzív ravatal termében koporsóban ravatalozzuk fel, ahol klasszikus búcsú szertartás (polgári vagy egyházi) keretében, vagy szűk családi körben kísérheti utolsó útjára hozzátartozóját. Igény szerint a teljes hamvasztási folyamat nyomon követhető, beleértve a koporsó kemencébe helyezését is. Extra szolgáltatásainkról kérje tájékoztatónkat!

 

HAMVASZTÁST MEGRENDELŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA
DÍJMENTESEN BIZTOSÍTJUK AZ ALÁBBIAKAT:

 • ügyintézés a kórházban, patológián (halottvizsgálati bizonyítvány és hamvasztási engedély beszerzése, lepedő vagy ruha leadása, stb. A patológián fizetendő hűtési díjról természetesen számlát hozunk, melynek összege a megrendelőt terheli.)
 • a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése (hiányos iratok esetén is)
 • Ügyintézés a Nyugdíjfolyósító Intézetnél: nyugdíj folyósításának lemondása
 • kedvezményes árú díszurna* (a “Hagyományos”, “Bronz”, “Ezüst”, “Gyémánt” és “Öko” hamvasztási csomagokhoz választható urnákat lsd. a kép alatti album képeire kattintva!)
 • ajándék urna terítő a “Hagyományos” hamvasztási csomaghoz

(A képen a “Hagyományos” hamvasztási csomaghoz választható 5 féle szögletes (iker urna) és kerek urnák, valamint az ajándék urnaterítők láthatóak. A többi csomaghoz tartalmazó urnákat az alábbi galériákra kattintva tekintheti meg.)

 

 

A hamvasztási csomagok tartalma a fentieken kívül:

 • teljes körű ügyintézés
 • elhunyt szállítása hamvasztásra
 • egészségügyi és hamvasztási kellékek
 • hamvasztás
 • hamvak kiadása irodánkban
 • a hamvak otthoni, természetben, vagy temetőben történő elhelyezésére, templomi szórási lehetőségekre vonatkozó, személyre szabott tanácsadás

 

Kérjük, tekintse meg a hamvasztás folyamatával, a biztonsági előírásokkal, különleges krematóriumi szolgáltatásokkal, illetve a temetés megrendelésével kapcsolatos videót!

 

 
“HAGYOMÁNYOS” hamvasztási csomag: bruttó 59.900 Ft
Négyféle urnával, urna terítővel, valamennyi felsorolt hamvasztási szolgáltatással.
Az István Kórházban és a Merényi Kórházban történt haláleset esetében extra kedvezményes ár: nettó 39.290 Ft (bruttó 49.900 Ft)

 

“ÖKO” hamvasztási csomag: bruttó 79.900 Ft-tól

A hamvasztást követően a hamvakat környezetbarát szórópárnában, vízi szertartásra előkészítve veheti át, hogy szűk családi körben történő vízparti, vagy hajós szóráson vehessen szerettétől végső búcsút. Igény szerint kérheti a hamvakat természetben történő szórására, vagy földbe temetésre alkalmas szóró hengerben is. Kérhetik a hamvakat BIOS BIO URNÁBAN is, mely egy fa magjait tartalmazza, így a hamvakból egy új élet sarjadhat.burnaA búcsúztatáshoz technikai lebonyolításához igénybe vehetik polgári búcsúztató segítségét, vagy segítünk Önnek megszervezni a hajós búcsúztatást. Vízi temetés esetén is igénybe vehető a kedvezményes ravatalozási lehetőség. Kérje ajánlatunkat!

“SORON KÍVÜL” hamvasztási csomag: bruttó 74.900 Ft-tól

A hamvak megrendelést követő 5 munkanapon belül átvehetőek irodánkban, vagy megadott címre (templomba, temetőbe,  stb.) szállítjuk. Ennél szűkebb határidővel – akár 1 munkanapon belül is – vállaljuk a hamvasztást egyedi árajánlat alapján.

“BIZONYOSSÁG” hamvasztási csomag: 78.950 Ft-tól

A hamvasztó üzemben előre megbeszélt időpontban, a krematórium egyik munkatársa kíséretében, a családtagok jelen lehetnek a hamvasztás megkezdésénél és meggyőződhetnek arról, hogy valóban szerettüket és valóban egyedül, méltó körülmények között hamvasztják el, ami bizony sok család aggodalma.
Saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy a hamvasztás automatizált rendszerben, az elcserélés lehetőségének tökéletes kizárásával, higiénikus környezetben, modern eszközökkel zajlik. A hamvasztó üzem kísérő munkatársa valamennyi felmerülő kérdésükre megnyugtató választ ad.
A Budapesti Hamvasztóban lehetőség van arra is, hogy a család a váróhelyiségében várja meg a hamvasztás kb. 2 órás folyamatát. Ilyen irányú igényét kérjük, külön jelezze! A hamvak ezt követően átvehetőek helyben, vagy egy későbbi időpontban irodánkban.

Budapesti_Hamvaszto_varakozo

“RAVATALOZÁST KÖVETŐ HAMVASZTÁS” csomag: 98.000 Ft-tól

A hamvasztó üzem igényesen kialakított ravatalozójában lehetőség van az elhunyt hagyományos módon történő búcsúztatására is pap, vagy polgári búcsúztató közreműködésével. A búcsú szertartást követően a hamvasztásra azonnal, vagy igény szerint egy későbbi időpontban kerül sor. A hamvak átvehetőek helyben, vagy következő munkanaptól irodánkban.

Budapesti_krematorium_ravatalozó

“GONDOSKODÁS” hamvasztási csomag: bruttó 70.000 Ft-tól

A “HAGYOMÁNYOS” hamvasztási csomag ebben az esetben kiegészül azzal, hogy Ön pontosan követni tudja hol, mikor, mi történik szerettével. Kérésének megfelelően értesítést kaphat a hamvasztás megkezdéséről, így Ön otthonában, a krematóriumtól távol emlékezhet meg az elhunytról egy szál gyertya gyújtásával a hamvasztással egy időben. A hamvasztást követően a család kedvezményes áron veheti igénybe búcsú szertartás lebonyolítására rendezvény termünket.

* * *

>>> KEDVEZMÉNYEK <<<

>>> HAMVASZTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ
TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK <<<

>>> URNÁK <<<

>>> BÚCSÚZTATÓ TEREM, RAVATAL <<<


TEKINTSE MEG TELJES KÖRŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT ÚJ, HAJÓS TEMETKEZÉSI PORTÁLUNKON
KEDVEZMÉNYES ÁRAKKAL, HAJÓKKAL!
>>> ITT <<<

 

Hamvak elhelyezése, szórása:

 • Hamvak kiadása további költségek nélkül lehetséges irodánkban; vagy haza, esetleg a búcsú szertartás helyszínére szállítjuk (temető, templom, folyópart, stb.)
 • Otthon a lakásban, vagy kertben
 • Különleges helyszíneken (ehhez különleges, környezetbarát kellékeket biztosítunk, melyek lehetővé teszik a családi körben történő hamvak szórását, kertben és a természetben történő elhelyezését)
 • Hamvak szórása temetőn kívül, a természetben
 • Urna sírban, urna falban, altemplomban
 • Temetői szóró parcellában, hamvasztással együtt: bruttó 149.900 Ft-tól (temetőtől, évszaktól függően)
 • Osszáriumban templomi szórás kedvező áron: bruttó 30.000 Ft-tól
 • Meglévő, vagy új sírban Budapest valamennyi temetőjében
 • A Memorial Spaceflights (Houston) hivatalos partnereként akár az űrben is.

 

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34. Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitvatartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Árajánlat, díjmentes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu

koporsos_ravatal_budapesti_krematorium  budapesti_krematorium_ravatal_terem Budapesti_Hamvaszto