Légi temetés – repülőről szórás

Egyre több család igényli a légi temetés egy speciális formáját, a levegőből, repülőgépről történő hamvak szórását. Országszerte (vagy akár külföldön is) több helyszínen – akár Budapesten is – biztosítunk erre lehetőséget ügyfeleink számára.

Hamvak szórása történhet a levegőből is repülőgépről, az elhunyt, vagy a család kérésének megfelelően. A szórást megelőző búcsúztatásra sor kerülhet a Lélekhajó kegyeleti teremben, vagy akár a repülőtéren egyházi vagy polgári szertartás szerint.

Az elhunyt hamvait 2 normál testalkatú hozzátartózó is elkísérheti a repülőn, akik a levegőben tekinthetik meg, amint a hamvak virágszirmok kíséretében, egy kegyeleti és biztonsági szempontoknak tökéletesen megfelelő, speciálisan erre a célra kialakított szóró eszközön keresztül távoznak a levegőbe. A család többi tagja a földről, előre egyeztetett folyó parti helyszínen nézheti végig a folyóvíz feletti szórást.

A légi temetés hétköznap és hétvégén is egész nap kivitelezhető, amennyiben a látási viszonyok megfelelnek a repülésre. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy különösen zord időjárási viszonyok között (sűrű köd) a nem tökéletesen biztonságos repülési feltételek miatt nem az előre megbeszélt időpontban, hanem néhány órával, vagy nappal később – a családdal egyeztetett időpontban – kerül sor a szórásra.

Nyári időszakban a reggeli, illetve késő délutáni időpontok javasoltak, télen inkább a késő délelőtti, illetve kora-közép délutáni órák, a korai sötétedés miatt.

Hamvak repülőgépről szórása időponttól, helyszíntől függően: 135.000 Ft-tól

További információ, árajánlat: (20) 595 6576, info@lelekhajotemetkezes.hu