Irodáink

1096 Budapest, Ernő utca 30-34.
Telefon/fax: (1) 781 9288, (20) 595 6576

Nyitva tartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Megközelítés:

  • Gyalogosan a 3-as metró Nagyvárad téri megállójától 5 perc séta az Üllői úton. A Klinikák felé a második keresztutca az Ernő utca. Ingyenes parkolás a Bárka színház előtt.

Munkatársaink

 
Gőcze Edit
kegyeleti szakértő, temetés rendező
Különleges ceremóniák, alternatív temetkezési formák, a hamvak természetben történő elhelyezésének és más extra szolgáltatások szakértője, de bármilyen egyéb kérdéssel is fordulhatnak hozzá bizalommal. Temetés előtervezéssel, temetkezési biztosítással és az öngondoskodás különféle formáival kapcsolatban is várja kérdéseiket. Szeretettel várja az extra igényeket, lehetetlennek gondolt kéréseket is, biztosan lesz rá megoldás!
 

Anita

Spala Anita
kegyeleti szakértő, temetés rendező
Segítőkészsége, empátiája határtalan. Csalhatatlan ízlése és termékismerete garantálja Önnek igényeihez és anyagi lehetőségeihez illeszkedő kegyeleti kellékek, szolgáltatások kiválasztását; az egész család megnyugvását és a gyász feldolgozását elősegítő, méltó búcsú megszervezését. Forduljon hozzá bizalommal!
 

Mariann_kicsi

Vadócz Mariann
kegyeleti szakértő, temetés rendező
Szakértelme mellett empátiája az, amivel a legnagyobb támogatást nyújtja ügyfeleink számára. Készséggel áll rendelkezésükre a legbonyolultabb, temetkezéssel kapcsolatos kérdésekben is. Az igénybe venni kívánt szolgáltatásokkal kapcsolatban korrekt tájékoztatást ad, a temetést pedig a legnagyobb gondossággal szervezi meg, így Ön mindvégig biztos lehet benne, hogy minden rendben lesz.
 

Munkánkat több évtizedes tapasztalattal  rendelkező, elismert temetkezési szakemberek segítik a háttérből (polgári búcsúztatók, koporsó- és urnakészítők, szállítók, stb.) így nyugodtan ránk bízhatja elhunyt szerette méltó temetését, végső búcsúját. Biztos lehet benne, hogy mind szakmai, mind emberi szempontból kifogástalan, az Ön igényeihez maximálisan illeszkedő szolgáltatást nyújtunk.

Rólunk írták

Nyomtatott sajtó:

Online megjelenések

Rádiós megjelenések

  • Lánchíd Rádió – 2015. február 23.
  • Klub Rádió – Mesterségem címere – 2014. október
  • Kossuth Rádió – Napközben (2014. március)
  • Lánchíd Rádió – Kalauz
  • Kossuth Rádió – Napközben (telefonos interjú)
  • Rádió Q

TV-s megjelenések

 
  • TV2 Aktív

Céginformáció

Cégnév: Lélekhajó Kft. (Lélekhajó Temetkezés)
Adószám: 23434464-2-13
Közösségi adószám: HU 23434464
Cégjegyzékszám: 13-09-148549
Nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Számlavezető bank: MagNet Bank
Bankszámla szám: 16200106-11554187
Telephely: 1096 Budapest, Ernő utca 30-34.
Székhely: 2053 Herceghalom, Búzavirág utca 5.
Cég főtevékenysége: Temetkezési szolgáltatás