Lélekhajó Temetkezés: a hamvasztás, valamint a szórásos és urnás temetés specialistája

Ha Ön most veszített el valakit, aki igazán fontos Önnek, arra van legkevésbé szüksége, hogy személyesen futkosson a patológiára, kórházba, anyakönyvvezetőhöz, halott szállítást, halotti tort szervezzen, gyászértesítőket szerkesszen, pappal, vagy a búcsúztatóval tárgyaljon, személyes hangvételű ceremóniát gondoljon ki, minden résztvevő nevében koszorúkat rendeljen, megírja a búcsúztató szövegét, majd a temetésre való felkészítés és a ceremónia minden mozzanatát hibátlanul levezényelje. Nem kívánhatja Öntől senki, hiszen ez még annak sem mindig egyszerű, akinek ez a hivatása és naponta old meg hasonló feladatokat.

A hamvasztás, valamint a szórásos és urnás temetések specialistájaként segítségére leszünk a hamvasztás teljes körű lebonyolításában, valamint a hamvak méltó elhelyezésében. Ha igényli, teljes körű ügyintézéssel levesszük válláról a terhet: valamennyi adminisztratív és logisztikai feladatot megoldjuk Ön helyett, javaslatot teszünk a szükséges kellékekre, ceremóniára, és természetesen minden részletet előzetesen egyeztetve levezényeljük a szertartást, hogy Önnek „csak” a család többi tagjának támogatásával és a tragikus veszteség feldolgozásával kelljen foglalkoznia. Eközben – ha igényli – folyamatosan tájékoztatjuk a szervezés fázisairól, figyelemmel kísérheti munkánkat, bármikor konzultálhat velünk, ha kérdése merül fel a temetés részleteivel, vagy kegyeleti kérdésekkel kapcsolatban.

Természetesen, ha úgy érzi, hogy határozott elképzelése van a temetés menetéről és csak részfeladatokban (halotti beszéd írása, koszorúk rendelése, egyedi gyászértesítők, stb.) igényli segítségünket, tanácsainkat, akkor is keressen minket bátran! Biztos lehet benne, hogy nem ismerünk lehetetlent: jogszabályi keretek között maradva bármilyen temetkezéssel kapcsolatos kérdésben segítségére leszünk.

Ha pedig nem hagyományos temetésben gondolkodik, hanem a hamvak kiadását kéri a hamvasztást követően, a legjobb helyen jár, ebben is tudunk segíteni. A hamvakat kérésére irodánkban adjuk át, vagy haza szállítjuk Önnek. A hamvak temetőn kívüli elhelyezéséhez, az elhunyt személyiségéhez illeszkedő, nagyon szép búcsú szertartásokból választhat egyedi kínálatunkból, akár otthonában, akár más, különleges helyszíneken, a természetben.

Szeretettel várjuk irodánkban, vagy Pest megyében akár otthonában is felkeressük, ha szívesebben választ Virtuális Bemutatótermünk kínálatából.

Kedvezményes hamvasztási ajánlat »

Teendők halál esetén »

Koporsós temetés »

Hamvasztásos temetés »

Hamvak elhelyezése »

Temetők »

Kedvezményes ravatalozási, búcsúztatási lehetőség temetőn kívül >>