Urna kínálat – külföldi és hazai különlegességek

Amennyiben a hamvasztással is minket bíz meg, valamennyi urnához jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. 

A több mint 800 féle urnát magába foglaló urna kínálatunkban szinte valamennyi hazai gyártó fa, fém, kerámia és üveg termékei megtalálhatóak. Emellett – missziónkhoz híven -, különös figyelmet fordítunk az egyedi kívánságok teljesítésére, a végső búcsú személyes, az elhunyt személyiségét tükröző jellegére az urnák esetében is.
A hagyományos urnák mellett, külföldi gyártókkal együttműködve különleges, egyedi és környezetbarát urnákat is ajánlunk a hamvak temetőben, vagy akár temetőn kívüli, esetleg otthoni, vagy természetben történő elhelyezésre. Nálunk találni fog kedvére valót akkor is, ha egyszerűbb és akkor is, ha speciális formára, színre vágyik. Különösen tetszeni fog kínálatunk, ha Ön környezettudatosan gondolkodik, vagy ha nyitott a hagyományostól eltérő, de ugyanakkor ízléses forma- és színvilágra, az egyedi megoldásokra, vagy ha a hamvak elhelyezésének valamelyik különleges módját választja. Az elhunyt személyiségéhez, valamint a temetés módjához – természetben történő szóráshoz, vízbe szóráshoz, hamvak földbe helyezéséhez (pl. kertben), temetői vagy otthoni elhelyezéshez – leginkább illő urnákat Ernő utcai bemutatótermünkben választhatja ki.

 

Környezetbarát urnák

 • A környezetbarát urnák urnafalba, urnatemetőbe, altemplomba is elhelyezhetőek, de szórópárnák, zselatin alapú, vagy homokból készült urnák a vízi temetés ceremóniájának hangulatához is tökéletesen illeszkednek. A környezettudatosság jegyében kizárólag természetes és biológiailag teljesen lebomló alapanyagokból készülnek.
 • A szóróhengerek a hamvak természetben történő szórását teszik lehetővé anélkül, hogy szennyeznénk a környezetet.
 • Az egyéb környezetbarát urnák szintén a hamvak természetben történő, vagy otthoni (kerti) elhelyezését segítik elő.
A hamvasztást nálunk megrendelve a hamvak, a hamvak azonnal a környezetbarát urnába kerülnek, de a hamvak áthelyezésében segítségükre leszünk abban az esetben is, a a hamvasztás már megtörtént.
Várjuk megrendelését, illetve temetéssel kapcsolatos elképzeléseit, hogy a szertartáshoz, illetve az elhunyt személyiségéhez illeszkedő urnát ajánlhassunk Önnek.

 

A képgaléria nem tartalmazza valamennyi terméket, feltöltés alatt áll.

 • Innovatív dizájn urnák
  A különleges és mesteri kézimunkával készült urnák egyedi kollekcióját kínáljuk a francia Eco-Urne egyedüli magyarországi partnereként. Katalógusuk kínálata, mely 700 féle különleges urnát tartalmaz, illetve személyre szabható modelljeink innovatív formatervezése Önt is le fogják nyűgözni. Az alábbi képgaléria csak mintaként szolgál, a teljes kínálatot partnerünk honlapján tekintheti meg.

 • Személyre szabható urnák
  Alkossa meg urnáját online!
  A formák, alapanyagok, színek és opciók tárházával az Eco-Urne céggel karöltve olyan különleges, az Ön egyedi elképzeléseihez igazodó temetést teszünk lehetővé, illetve lehetővé válik a hamvak diszkrét, ugyanakkor méltó módon történő, otthoni, természetben, vagy temetőben történő elhelyezése is. Tekintse át a katalógust, majd kattintson az online tervezőre, állítsa össze saját igényei szerint az Önnek tetsző urna változatot, majd adja le rendelését irodánkban emailen, vagy telefonon. Ha épp nem szerepel készletünkben a kiválasztott urna, gondoskodunk róla, hogy 1 héten belül a kezében legyen.

>>> ECO-URNE URNA KATALÓGUS <<<

>>> ONLINE URNATERVEZŐ <<<