Vízi temetés

Vízi temetés: hamvak szórása Dunába, Tiszába, Balatonba és más természetes vizekbe hajóról és vízpartról

TEKINTSE MEG TELJES KÖRŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT ÚJ, HAJÓS TEMETKEZÉSI PORTÁLUNKON
KEDVEZMÉNYES ÁRAKKAL, HAJÓKKAL!
>>> ITT <<<

Az utóbbi időben megszaporodott azoknak a száma, akik a magas sírhely árak miatt, elsősorban anyagi okokból kénytelenek haza vinni elhunyt szerettük hamvait. Sokan vannak azok is, akik – sokszor az elhunyt kifejezett kérésének megfelelően –  valamilyen alternatív, a kegyeleti szempontoknak is megfelelő elhelyezési módot keresnek a természetben, például a hajós vízi temetés valamilyen formáját választják.

A hamvasztást megrendelő ügyfeleink számára kedvezményes áron hajós temetés keretében történő dunai szórást tudunk biztosítani, bruttó 65.000 Ft-tól. Balatoni és tiszai hajós temetéssel kapcsolatban kérje árajánlatunkat!

Aki meghittebb, kis létszámú családi szertartásra vágyik a vízpartról, környezetbarát, lebomló anyagból készült, speciális urnában helyezheti el a hamvakat és virágszirmok kíséretében bocsáthatja útjára a hullámok hátán. Igény szerint búcsúztató nyújt segítséget a szertartás lebonyolításához. Lehetőség van azonban arra is, hogy a természetben történő szórást megelőzően a búcsú szertartásra exkluzív kegyeleti rendezvénytermünkben kerüljön sor, ahol az időjárás viszontagságaitól védve vehetnek búcsút szerettüktől.
 

 
Családias, környezetbarát temetés lebomló papír urnával. A szórópárna hajós temetés lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

 

 

Kagyló formájú, lebomló urna vízi temetéshez (vízpartról, hajóról)


Környezetbarát, lebomló temetkezési kellékek hamvak temetőn kívüli elhelyezésére természetes vizekben, földben (felnőtt és gyerek méret), például a kertben, egy árnyas fa tövében:

 

Hamvak természetben történő szórásához speciális, lebomló, környezetbarát szóró hengerek, melyek a hamvak földben történő elhelyezésére is használhatóak (felnőtt és gyerek méret):

 

A környezetbarát anyagokból készült papír urnákról, a szertartásokra vonatkozó jogszabályi háttérről kérjük, irodánkban érdeklődjön!

Kérjük, kegyelettel bánjon az emberi maradványokkal és feltétlenül teremtsen megfelelő körülményeket a méltó búcsúhoz!

Családias hangvételű szertartások megszervezésében is örömmel segítségére leszünk, vegye igénybe ingyenes kegyeleti tanácsadásunkat és hívjon minket bizalommal!

A fenti lebomló, környezetbarát temetkezési kellékek Magyarországon jelenleg csak a Lélekhajó Temetkezésnél érhetőek el. A termékek megvásárolhatóak a Lélekhajó Urnaboltban (webáruház) is.

>>> LÉLEKHAJÓ URNABOLT (webáruház) <<<

>>> LÉLEKHAJÓ KEGYELETI RENDEZVÉNYTEREM (RAVATALOZÓ) <<<

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés

1096 Budapest, Ernő utca 30-34. Telefon: (1) 781 9288, (20) 595 6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

Nyitva tartás
hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-16 óráig

Árajánlat, díjmenetes kegyeleti tanácsadás hétvégén és este is:
(20) 595 6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu